torsdag 21 juli 2016

On the road

Efter söndagens lopp blev det under måndagen en välförtjänt vila.

Däremot hade jag under måndagen fullt upp med att packa inför vår långa roadtrip. På tisdagen fortsatte detta arbete större delen av dagen.

På tisdagen han jag dock också med lite träning i finvädret. Först tog jag tempohojen och rullade 15 km tur och retur med ett förutbestämt tryck i pedalerna. Sedan bytte jag till mitt andra framhjul och gjorde samma sak. Analysen blir att det ena hjulet är tydligt snabbare uppför och det andra är snabbare utför. På slättan är det mer jämnt. Officiell statistik säger att det ena hjulet är snabbare, medan jag är mer trygg med det andra och kört flest tävlingar med det. Frågan är vilket hjul jag ska satsa på?

Efter 30 km på tempohojen gick jag in, drack lite och rullade sedan med Katten ned till klubbträningen. Där väntade en trevlig runda på 50 km.

I går morse var det dags att öka tempot för att hinna göra klart det sista till vår husvagnstur innan klockan skulle bli allt för mycket. Väl klar med allt blev det en sista cykeltur innan avresa. 30 km med tempohojen i ett inte allt för hårt tempo. 48 minuter senare, hemma igen.

Resten av dagen igår satt vi i bilen. Vid 22.30 var vi på Valbo köpcentrum där vi sovit i natt. 500 km avverkade och ca 700 km kvar. Planen är att rulla 500-600 km idag och sedan hitta någonstans att sova.

Sista biten tas på fredag, innan vi når campingen i Halmstad där vi bokat plats. Sedan väntar semester och preparering till nästa helgs SM.

Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar