tisdag 8 augusti 2017

Fartlek avslutade dag 7 på första mängdträningsveckan

Jag är ju mitt inne i en period av mycket träning. Den har hållit på i sju dagar och började efter hemkomsten från Nordiska. En vecka kvar med mängd och kvalité innan jag drar ned på träningen 9 dagar innan nästa lopp. Förhoppningen är att vara på bettet när det är VM-start den 24 augusti.

I morgon blir det sjunde träningsdagen på de senaste åtta dagarna och då är tanken att den totala träningsmängden ligger på ca 22 timmar. Sedan är det en dags vila innan jag rullar vidare med träningen.

Igår blev det först ett tempotest och sedan distans. Totalt räknade jag in närmare 150 km.

Idag rullade jag själv med distansintensitet närmare 50 km. Sedan 10 minuters paus innan jag rullade ned till vår gemensamma träning med Vännäs CK.

Idag bestämde vi oss för Brännlandsrundan med en bonus på ca 5 km runt Kraftverket. Ja, det blev även en tur uppför Rödtjärnsberget. Det blev fartlek hela rundan förutom runt Kraftverket då det var all-in.

Det gick antingen väldigt lugnt eller ganska så hårt hela rundan. Riktigt hårt runt Kraftverket och på slutet en spurt i Kraftverket. Bilderna är efter varvet runt Kraftverket då det var många trötta kroppar som fick en liten paus.
Ett riktigt bra träningspass. Ja, sedan var det riktigt fint väder och trevligt sällskap också. Totalt lite drygt 100 km till träningsdagboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar