tisdag 4 februari 2020

1000 tack!!!

Tack!

I januari 2013 startade jag min blogg som hela tiden handlat om cykel och livet.

Det har handlat om med- och motgång i träning. Jag har resonerat kring motivation, fokus, mål, träningsplanering mm. Jag har skrivit om träningsläger utomlands, tävlingar, fantastiska cykelrundor och annat.

Vidare har jag skrivit om livet. Jag har skrivit om ljuspunkter, glädje och engagemang. Men också om svåra stunder, prövningar i livet, om egna skador och min dotters handikapp, hennes död och hur det påverkat mig.

Jag har hela tiden försökt skriva öppet och ärligt och precis som jag känner det. Jag mörkar inte och jag förskönar inte. Men jag har en inställning till livet som utgår från möjligheter, mål, att förhålla sig till det som inte går att påverka och att inte ge upp.

Allt eftersom har ni blivit allt mer som hänger med i min resa.

Jag uppskattar verkligen att ni gillar det jag skriver och att många av er vittnar om att mycket av det jag skriver engagerar, och att ni får inspiration, motivation och kunskap av mina inlägg. Om ni dessutom sedan omsätter det i er träning, i hur ni resonerar i livet/hanterar livet eller annat gör det mig extra glad.

Min hemsida har också hela tiden varit en viktig del för min egen utveckling som människa och cyklist då det är en blandning av träningsdagbok, analysunderlag och reflektioner kring livet. Att "skriva av sig" är för mig något som hjälpt mig i såväl ljusa som svåra stunder och även i att nyktert se tillbaka på det som varit och dra lärdomar av detta.

För några år sedan skapade jag en särskild sida på facebook för idrottare för att renodla bloggen från det "vanliga" facebook och för att ni alla lättare ska kunna hålla koll på mina inlägg på bloggen.

Det är förstås väldigt olika hur många som läser ett inlägg jag skriver, allt från just under 1000 stycken till de mest lästa inläggen som ligger kring 10.000 läsare. Mitt mest lästa inlägg ligger på närmare 20.000 läsare.

Jag ser det inte som någon "tävling", men glada och positiva tillrop och intresse för vad jag vill dela med mig ger mig mycket. Jag har alltid arbetat inom utbildningsområdet och jag har varit tränare under många år, så mycket i mitt DNA är att jag gillar att dela med mig och se andra växa.

Men självklart är det skoj att intresset är stort för enskilda inlägg, men jag uppskattar ännu mer er som är trogna följare och hänger med över tid. Ni som följer en resa även när varje del inte är lika "outstanding"

I går blev ni över 1000 stycken som gillar min sida på facebook och 1029 som följer. Jag riktar ett särskilt TACK till er!!

Är du inte en av de som redan gillar/följer min sida men tänker att du vill följa mig på ett lätt sätt, så tryck här på länken och gilla min sida. 

Jag planerar att fortsätta att skriva på min blogg, åtminstone så länge intresset kvarstår. Jag har ju sett att de flesta gått över till instagram och youtube då det verkar bli allt färre som läser bloggar. Jag kan förstå den övergången. Människor orkar inte läsa lika mycket och det kräver inte heller lika mycket av mig att lägga upp något på instagram som på bloggen och jag får dessutom en snabbare feedback.

Men jag nöter på med min sida i första hand och så får vi se hur jag gör när/om min hemsida "bara" blir mitt eget träningsuppföljningsredskap och reflektionsunderlag.

Jo, jag har ett instagramkonto - men jag har inte riktigt fått till att uppdatera där i den omfattning jag kör på bloggen. Vill du hänga med även där? Ja, då söker du dig till Tomas Åström (användarnamn tomast01). Eventuellt fungerar denna länk.

2 kommentarer:

  1. Tack till dig för en mycket givande och bra blogg, följer dig sedan flera år tillbaka och du har verkligen varit en källa till inspiration och motivation. Ska leta upp dig på insta också👍 kör hårt😊🚴💨

    SvaraRadera
  2. Klart du ska fortsätta blogga och grattis till 1000! :)

    SvaraRadera