fredag 23 augusti 2013

I morgon - ny chans

I morgon är det dags för Själevad runt. 150 km i fin natur söder om Örnsköldsvik. Jag hoppas att formen håller i sig och att jag denna helg slipper materiella problem eller krascher. Förra veckans antiklimax på Cykelvasan, får inte upprepas.

Själevad runt är en av mina favorittävlingar. 2012 blev jag avslagen på mållinjen och slutade tvåa. Denna gång efter en längre utbrytning med några Gimonäs CK cyklister. 2013 var vi 4 cyklister som kom in för spurt. Åt vinnaren fanns inget att göra, men tyvärr blev jag avslagen på mållinjen även detta år. Det blev en tredje plats. Förutom bra resultat har själva banan varit rolig och jag har båda åren känt mig stark. Om trenden ligger fast blir jag alltså fyra i morgon. Ja, vi får se.

Av olika skäl kommer vi att åka senare än vanligt och då ha mindre tid på plats för ombyte och uppvärmning. På Vännästrampet där vi var arrangörer funkade det dock utan uppvärmning och ombyte i farten, så det borde gå bra.

Jag hämtar upp bror vid 07.30 i morgon och 13 mil senare är vi vid start. Starten går 10.00. Jag hoppas på god uppslutning och ett roligt race. Vädret verkar i alla fall vara med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar