fredag 9 augusti 2013

Lilla julafton

 Häromdagen kom ett litet paket. Det var några "livsviktiga" stuffs, som är omöjliga att klara sig utan.....


 Först och främst ett par nya röda glasögon med utbytbara glas.


Nya cykelöverdrag. Vi får hoppas att denna modell är bättre än den jag kört med på senare år. Jag har köpt Grip Grab som vid varje tillfälle snart gått sönder. Dessutom har de inte fungerat tillfredsställande. Dessutom var dessa snoffsigt röda.


 



 Jag har sedan tidigare en ryggsäck med vattensystem, men som också rymmer en massa annat strunt man vill ha med sig om man ska på långre turer. Nu har jag köpt en väldigt liten, lätt och enkel Camelbak att använda vid längre MTB-tävlingar etc. Det gäller att vara kittad för alla tillfällen.


 Passade på att köpa några gel. De kostade typ gratis.


Jag har haft samma oranga väst i många år. Sedan vi köpte lagtröjor i rött, svart och vitt matchar det inget vidare. Då man är en riktig modenörd har jag nu köpt en väst i vitt och svart. Såg fin ut, dock kanske inte så tight som jag önskat. Men, man kan ju inte få allt.


 Ett par nya fräscha benvärmare kan aldrig bli fel. Jag beställde också liknande armvärmare, men där blev det däremot fel. Det dök inte upp några armvärmare. Nu har jag hört av mig till bikester som nu lovat att rätta till felet.

Det blev även en underställströja och lite annat smått och gott. Nu tror jag inte jag behöver handla några nya livsviktiga grejer på minst en vecka eller två!?

5 kommentarer:

  1. Tur att du fick dig ett par nya glasögon ifall du inte skulle hitta någon av de 5-6 andra paren du har! ;-)

    SvaraRadera
  2. Vita ben! Oj oj! Jag får bita mig i "stil-polis-tungan" när jag ser dig ;)

    /Jonas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får öka tempot så inte stilpolisen hinner ikapp....

      Radera
  3. Glasögonen funkade ju bra. Tack för lånet.

    SvaraRadera