torsdag 1 augusti 2013

Träningsvärk Grande!

Idag har jag en väldigt distinkt träningsvärk. Man skulle då kunna tro att jag tränat extra hårt i veckan, men så är inte fallet.

Vila måndag och onsdag och ett kort träningspass på tisdagen. Träningspasset var dessutom inte av det bättre slaget. Jag skulle kunna drista mig till att det var bedrövligt. Spöregn, känning i vaden, hostande och rossel och allmänt svag.

Vädret hade skrämt bort alla från vår gemensamma träning utom jag och bror. Vi bestämde oss för en kort uppvärmning. Sedan skulle vi köra upp för Pengsjölia tre gånger. Det blev pannkaka. Jag körde halva vägen i bra fart, sedan ont vaden, allmänt seg och rosslig. Vi provade igen, samma sak. Då tyckte bror att vi skulle rulla vidare. Han ville väl inte köra med en gammal trött gubbe. Bror var för övrigt mycket stark i backen. Tråkigt dock att han åter fick ont i revbenen.

Hur har jag då åsamkat mig träningsvärken? Jo, ett antal heldagar på baksidan av huset. byggandes på en ny altan. Jag trodde jag var hyfsat tränad, men inget tyder på det. Jag är egentligen helt tärd i hela kroppen. Möjligen har jag en lilltå eller två som fortfarande är fräsch. Kanske dags att börja träna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar