torsdag 5 december 2013

Sjuk stjärnsmäll

Igår såg det mörkt ut på flera sätt. Framför allt var Tova sämre igen och vi trodde att hon fått lunginflammation för tredje gången detta år.

Tova har i dag varit hos läkare och fått penicillin för lunginflammation. Vi får hoppas att det gör att hon nu inte blir sämre och sämre som det ofta blir när hon är dålig, utan att det inom kort blir så att hon får må bättre.

Att Tova inte är så mycket sämre i dag gjorde att jag kunde delta på kvällens gemensamma middag på kontoret. Det var mycket trevligt med trevliga människor. Vi njöt av hemgjorda pizzor och mycket god efterrätt. Sedan avslutade vi med en frågetävling kring vett, etikett, mat och dryck.
I dag blev det alltså ett avsteg från mitt nyttighetsfokus.

Om Tova inte mår sämre i morgon får vi gäster och då blir det nog avsteg nummer 2. En gång är ju ingen gång, men två gånger är en vana. Efter morgondagen blir det till att åter bryta onyttighetsvanan.

Själv har jag inte tränat något idag, men ändå drabbats av skada. I morse drog jag i backen riktigt rejält på den ishalka som fanns under den tunna snön. Jag har nu en rejält uppsvullen höft med massor av fina färger. Axeln fick sig också en rejäl smäll och nacken knycktes bakåt. Vi får se hur det blir med nacken, den del av skadan som oroar mig. Jag vet ju att den typen av snärtar i nacken kan ställa till det. Förhoppningsvis blir det inte värre och värre, och då har det nog gått ganska bra.
Trots stjärnsmäll och skador känns det som jag hade tur, det var en så kraftig smäll att det kunde gått mycket sämre.

Ikväll blir det ingen träning. Vi får se hur det blir i morgon. Det beror både på om jag hinner utifrån arbete och gäster, såväl som hur skadorna utvecklar sig och påverkar möjligheten att träna.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas verkligen att Tova inte blir sämre utan bara bättre! Jag hoppas också att dina skador inte ska försämras utan bara förbättras!

    SvaraRadera