onsdag 22 januari 2014

Extremt hektiskt

Ja, nu känns det bra att jag fått till bra träningsveckor efter nyår, då denna vecka inte blivit som jag tänkt vad gäller träning. Hittills har jag skrapat ihop noll minuter. Detta beroende på en otrolig tidsbrist och sjukdomssymptom.

Som jag skrivit tidigare ska jag till Gran Canaria på lördag, och då kräver mitt arbete väldigt mycket mer arbetstid både före och efter resan. Det gäller både på dag- och kvällstid. Det gör att det mesta är tight denna vecka.

Detta innebar bland annat att det inte fanns tid för att träna i går - tiden var helt enkelt slut. I dag var det lika hektiskt på arbetet, och när jag kom hem var det bara att byta om inför sonens innebandy. När vi kom hem 1,5 timme senare och jag satt mig för att äta en sen middag kände jag att kroppen inte riktigt var som den borde. Det tryckte över bröstet och det visade sig att min vilopuls var förhöjd med ca 15 slag. Det var bara inse att det inte skulle bli någon träning i dag heller.

En av många backar från 2013 års resa till Gran Canaria

I stället bestämde jag mig för att ta fram min cykelkartong, plocka isär cykeln och packa den. Därefter packade jag resten av det jag ska med mig på resan - det mesta i cykelkartongen. Det gör att jag förutom denna bara reser med handbagage. Det är riktigt bra och praktiskt - förutsatt att inte cykelkartongen skulle försvinna. Då saknar jag inte bara cykel utan också i stort sett allt annat.

Nu hoppas jag att det kan bli en träning under torsdagskvällen, men framför allt att de begynnande sjukdomssymptomen som dykt upp väljer att försvinna och inte öka. Det vore ju ett antiklimax att åka till GC och sitta där och vara sjuk. Men jag väljer tills vidare att tro att jag är i toppform senast lördag eftermiddag då tanken är att första cykelpasset på GC ska äga rum.
 

4 kommentarer:

 1. Vi brukar ju alltid ha sjukdomssymptom innan våra cykelresor så allt är bara i sin ordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, så sant. Varför bryta en lång tradition... Jag hoppas bara att traditionen håller i sig och att det hinner ordna upp sig innan lördag....

   Radera
 2. Cykelfeber finns det? ;-)
  I så fall tippar jag på det. Klart du är på när du väl kommit ner på GC!!!
  Lycka till å kör för oss andra också.

  SvaraRadera