lördag 20 december 2014

Strike

Jag tänkte häromdagen på att jag nästan till hundra procent kunnat följa min träningsplanering under de senaste tre månaderna. Det är mycket ovanligt då oktober-december brukar vara full av skador och sjukdomar.

Vad det gör och kommer att göra för kapaciteten är ännu svårt att bedöma, men rimligen bör jag vara hyfsat förberedd när jag efter jul går in i en ny fas av träningen.

I helgen blir det dock ingen träning. Vi har nämligen lyckats med en strike i familjen - att alla slagits ut av magsjukan och dess kraft. Själv arbetade jag hela dagen i går, och avslutade mitt sista möte ganska exakt 16.00. Nästan direkt efter började jag känna mig dålig och fick leta mig hemåt. Sedan dess har jag tillbringat tiden i sängen eller i badrummet.

Det är inte helt skoj med magsjuka, men blir riktigt spak. Av träningen i går och i dag blev det av förståeliga skäl inget, och troligen är jag för tärd för att träna i morgon. Nu försvann alltså en långrunda och två intervallpass på ca fem timmar. Tur då att träningen rullat på tidigare.

Nu fokuserar jag på att bli piggare och få i mig lite mat.

2 kommentarer:

 1. Ouch!
  Som jag sagt tidigare magsjuka alltså fyyyy!
  Träningsmässigt tror jag det är lugnt du har haft grymma pass fram till
  striken så det är nog lugnt där. Ta det lilla lugna nu å kör inte igång för tidigt
  bara så du får annat i kroppen. Som du själv sa kroppen är tärd.
  Å du Goo jul!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, bara det inte blir följdproblem ska det inte vara något problem för formen. Däremot är magsjukor alltid riktigt jobbiga och tar kortsiktigt rejält på kroppen.

   Ja, vi hoppas på en God Jul.

   Radera