torsdag 18 december 2014

Att ha mage

I går åkte vi direkt efter arbetet till Kattens mamma som fyllde år. Det blev middag och fika innan vi åter tog vägen mot Vännäs.

Efter att hemma ha umgåtts några timmar, behövde jag arbeta för att förbereda dagens arbete. En stund innan jag skulle gå i säng kom sonen upp och sa att han hade ont i magen. Jag lovade att vara uppe ett tag till och titta till honom då och då. Tiden gick och han kunde inte somna. Efter någon timme började han må riktigt dåligt, och jag förstod vart det barkade.

Sedan började han spy.

Vid halvtvå så kom Katten upp och jag kunde gå och lägga mig då jag skulle arbeta i dag, medan Katten skulle vara hemma med sonen. Melvin spydde sedan hela natten - inte alls skoj.

Idag har Melvin varit rejält spak av magsjukan och Katten av att inte sovit något.

Själv blev jag kvar för länge på arbetet och kom inte hem förrän 16.40 och skulle tio minuter senare vara på sonens innebandy (utan son idag). Dessutom skulle jag hinna packa till spinningen som började direkt efter innebandyn.

Jag han precis till innebandyn och när den var slut vid sex susade jag vidare till spinningen, och kom dit i sista stund.

Själva träningen blev mest en form av mycket långa intervaller/sweetspot. Jag kryddade också med fyra maxspurter med stort motstånd. Varje spurt varade tills jag inte längre orkade trampa runt pedalerna utan att minska motståndet. Jobbigt? Yes.

Vid halv åtta var jag hemma och sonen berättade stolt att han ätit lite och att han var lite bättre.

Katten och Melle gick båda och lade sig tidigt, medan jag arbetar i kväll för att göra bort så mycket som möjligt denna vecka. Allt för att förhoppningsvis möjliggöra att det blir mycket ledighet i juletid.

I morgon är planen att träningen rullar vidare om inte trötthet eller magsjuka hunnit ikapp mig....

En blänkare: Ska du beställa Vännäs CK:s kläder? I gårdagens inlägg skrev jag hur det går till: Så här beställer du!

2 kommentarer:

 1. Finns inte mycket på min karta som slår bottenrekord så som kräksjukan. Jag jobbar ju på lasarett där förekommer vinterkräksjukan titt som tätt på avdelningarna. Jag spritar händerna OFTA kan jag tala om. Nää fyy tusan för den. Hoppas du och Katten kommer undan.
  Tack men nä tack jag står över klädbeställningen. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, magsjuka är faktiskt bland det värre av sådant som inte är farligt.

   Vad gäller klädbeställning är det okej för dig. Ni i Team Norrbotten har ju riktigt snygga dressar. Däremot finns det många andra som kanske skulle byta upp sig till snygga Vännäskläder!?

   Radera