söndag 24 juni 2018

Lite livsnjutarcykling och annat smått och gott

Efter SM nere i Båstad har vi nu begett oss till Västerås. Min förkylning mår fortfarande okej, så någon kvalitativ träning har ännu inte varit aktuell.

Istället har vi främst socialiserat på olika sätt. I går genom att vi alla tre tog en lugn och fin cykeltur. Lite kallt, men fint. Vägarna och naturen är riktigt fina här så det var skoj.
På vägen hittade vi ett slott där vi tog en paus. Tidö slott ska vara det bäst bevarade slottet från Stormaktstiden. Det är fortfarande en privatbostad. Skapligt litet hus.
Vi bor på camping alldeles bredvid vatten och sonen är mycket taggad på fiske. Jag har varit med honom en av kvällarna, annars har han varit själv där timme efter timme.
Idag gick sonen åter ned och fiskade och då tog jag och Katten en lugn cykeltur i fint väder. Vi hittade riktigt fina vägar och det blev riktigt rolig cykling.
Det kan vara riktigt skoj att i bland bara ta det lugnt och njuta, i trevligt sällskap.
Efter att ha fixat middagen så tog jag och Melvin en golfrunda här på campingen. Vädret bli allt bättre och ikväll var det riktigt bra. Kommande vecka ska visst bli kanon.
Vi har det mysigt och bra här på campingen och det fungerar bra med vår nya husbil. Sedan hoppas jag att kroppen snart ska vakna till så att jag till att börja med hinner få till några kvalitetspass kommande vecka och sedan får vara frisk på helgens tävlingar i Sidensjö (Västernorrland) som Gottne anordnar. Tempo på lördag och linje på söndag. Båda tävlingarna ingår i Sverigecupen.

Vi åker norrut på torsdag, så jag hoppas på tre till bra dagar här i Västerås. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar