tisdag 2 december 2014

Lunchaktivitet

Det känns som det är lite mycket just nu med en mängd utmaningar på arbetet, fullt upp med aktiviteter i övrigt och sedan gäller det att även försöka få in en del träning.

Idag gjorde jag mitt yttersta för att optimera situationen och inte ta tid av kvällen för träning. Jag passade i stället på att åka på det gemensamma spinningpasset som erbjuds på tisdagar vid lunchtid.

Det blev därför lite arbete på morgonen sedan en bra träning och därefter lite mer arbete. På kvällen har jag varit med sonen på fotografering med innebandylaget. Det blev både lagfoto och individuella foton.

Efter lite familjetid och nattning av sonen har jag arbetet lite för att komma "ikapp".

Va gäller träningen brände jag även igår av ett spinningpass i en fullsatt träningslokal. I morgon blir det vila innan det på torsdag åter är dags för spinning. Jag har nästan blivit spinningkungen, istället för trainermannen. Ju närmare jag kommer säsongen kommer jag dock styra över mot allt mer trainer.

I morgon kväll är det innebandyträning med sonen, medan Katten är på julfest med arbetet. Sedan är tanken att det blir en lugn kväll för att ladda batterierna både fysiskt och psykiskt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar