tisdag 20 januari 2015

Test

Ännu ingen träning. Jag fortsätter att vänta ut knäet.

Tanken är dock i morgon ska köra ett test, då det trots allt börjar känns lite bättre. Jag kommer att köra en tia med lugn uppvärmning, därefter kör jag på i 10 minuter på sweetspot/tröskel och sedan lugnt på slutet.

Då får vi se hur knäet reagerar. Först under själva passet, och går detta bra hur det känns dagen efter.

Jag hoppas nu på det bästa så jag snart kan vara på banan igen.

Orosmoln kring detta? Ja, att det ska kännas sämre under morgondagen så det inte blir något test eller att själva träningen ger ett negativt besked.

Sedan kan det också vara så att det finns annat som sätter stopp. Sonen har nämligen förkylningskänningar och nu har de börjat sprida sig till mig. Så vi får se om det blir något i morgon utifrån knä och förkylningar och hur båda delarna känns dagen efter om jag lyckas få till stånd lite fysisk aktivitet.

Hur som är det i dag 8:e dagen i rad utan riktig träning. Tråkigt...


4 kommentarer:

  1. Utifrån bilden så ser det ut som en klassisk ITB-skada/ "löparknä". Drogs med det några månader förra året. Det enda som hjälpte mig var stretching av iliotibialis och piriformis. (kam ju visa övningarna ngn gång om du vill...) Fick göra det flera ggr per dag och när jag löpte så kom det oftast runt 7-8 km så jag löpte en km -stretching, löpning en km osv. Är nu ok men kan vara otroligt långdragt och irriterande.
    /André

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men bilden är väl bara random stulen från nätet och inte direkt kopplad till den faktiska skadan :-)

      Radera
    2. Utgick från att han la upp en bild som visade var han hade sitt problem....?
      A

      Radera
    3. Helt klart var jag lite vårdslös i och med min "stöld" av bild. Det är inte exakt där jag har min känning. Jag har vid några tillfällen haft känningar av "löparknä" och det har varit en utmaning att få bort. Denna gång är dock problemen av annat slag.

      Radera