fredag 18 november 2016

Gran Canaria - Nu bär det av

Ja, då var allt packat och klart. I morgon bitti åker jag till Gran Canaria. Avresa vid nio, via Arlanda till Gran Canaria. Om allt går som det ska landar jag vid middagstid i morgon och första cykelturen blir då på söndag.

Det har varit så fullt upp med det mesta att jag knappt hunnit reflektera kring resan, än mindre se fram emot den. Men jag vet hur det är. När jag väl sitter på flyget och det inte finns någon "återvändo" då kommer alla positiva tankar om all trevlig cykling som ska göras.

Det verkar som att finvädret som varit på ön är på väg bort och särskilt i bergen lär det inte vara lika varmt som förra året då jag var på ön. Men det kommer vara tillräckligt bra för cykling och alla gånger bättre än klimatet vi har här hemma.

Om allt går som det ska är planen att få många timmar cykel i benen under mina åtta dagar utomlands.

Jag åker som alltid själv på höstresan till Gran Canaria. Sedan brukar jag sammanstråla med andra och cykla ungefär hälften själv och hälften med andra. Det brukar vara perfekt för mitt upplägg.

Denna gång har jag dock inte hört från någon som är på ön samtidigt som mig och som är intresserad av en gemensam runda. Det är i och för sig inget problem, utan jag kommer både trivas och få bra träning ändå. Men är du på plats och vill cykla - hör av dig.

Nu ska jag ägna resten av dagen åt familjen och mysa ordentligt. Det är ju så att jag verkligen trivs utomlands, men samtidigt saknar jag alltid Katten och Melvin när jag är borta. Jag vill därför nu optimera resten av denna dag för att ha fått så mycket familjetid att det i alla fall räcker några dagar.

Nej jag har inte glömt cykeln. Den finns i sin egen cykelväska utanför bild. Där ryms också merparten av all packning, därför blir det bara två små väskor i övrigt.

4 kommentarer: