måndag 13 februari 2017

Har ringt i 10 dagar - ingen svarar!

Sedan augusti har jag alltid fått svar och mest positiva utvecklande dialoger. Jag har fått så bra feedback att jag nästan blivit bortskämd och tagit allt för givet. Till slut tror du att det alltid svarar när du ringer. Men så händer det. Inget svar.

Nu har jag ringt i 10 dagar, eller egentligen 8 dagar då jag blev lite sur och tog ett uppehåll vid två tillfällen. Jag har hur som helst ringt hela helgen, men ingen respons. Kanske blir det lättare när det blir vardag?

Jag tror i alla fall på att fortsätta ringa, för till slut svarar det nog. Att sluta ringa ett antal dagar, är nog inte lösningen.

Så sent som nu på kvällen satt jag på cykeln, men inte heller nu blev det något svar.

Hoppas på att nästa vecka blir en bättre vecka.

4 kommentarer:

  1. Ajdå! Är du säker på att du slagit rätt nummer? ;-)
    Nä men skämt åsido du ska se att det börjar svara så snart
    kroppen är redo igen. Förkylningen jag hade för en månad sedan sitter fortfarande delvis kvar i kroppen känner jag i alla fall i bihålorna. Så simma lugnt det kommer du är så bra tränad så det ska inte vara några problem tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har varit off från nätet nu när det känts illa och blir därför ett sent svar. Jo, jag vet att du haft det tufft både med ben och förkylning. Skönt att du nu är på G.

      Radera
  2. Tomas! Allt är i sin ordning. Du har haft en otrolig utveckling och det måste få platåa en stund eller t om reverseras innan du kan ta nya steg. Se det lite i fågelperspektiv utanför dig själv så känns det bättre. Är själv i samma situation nu och vet hur lätt det är att undra "vad är det som är fel"? Ta någon extra vilodag istället och lägg tankarna på annat så vänder det snart till nya toppar. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kloka ord Jonas. Det ligger helt klart en hel del i detta. Sedan har jag också insett att situationen och måendet i familjen påverkat. Har stängt av en hel vecka från facebook, blogg och träning. Hoppas att det är på väg att vända.

      Radera