måndag 21 augusti 2017

Båda cyklarna försvunna!!

I morse var det väckning 04.30 för att hinna med flyget till Amsterdam. 

Därefter endast ett kort stopp innan jag åkte vidare till Toulouse.

Flygresorna gick snabbt och bra. 

Det finns dock några orosmoment på resan. Den första är att bli sjuk, den andra att cyklarna försvinner på flygresan, den tredje att cyklarna skadas på flygresan, den fjärde att det blir cykelhaveri på tävlingen och den femte att jag är formlös.

Igår fungerade allt fint ned till Stockholm. I dag gick det mindre bra.

På första flygresan satt jag bredvid tre rejält förkylda personer och på andra resan två stycken. Inte lovande precis.

Väl framme i Toulouse kommer allas bagage och en mängd cyklar. Men inte mina. Jag väntar 90 minuter och sedan anmäler jag förlusten.
Jag anmäler den i ett av de särskilda kontor de har för tappat bagage. Kontoren är stora och många kan anmäla samtidigt. Det verkar vara en vana att saker försvinner.

Efter lite knappande på en dator får jag veta att cyklarna inte är i Toulouse. De är troligen kvar i Amsterdam. De lovar ringa när/om de kommer tillrätta.

Bara att lämna flygplatsen utan cyklar och åka mot Albi.

Nu är det bara att hoppas att cyklarna kommer tillrätta, och det snabbt. Dessutom utan skador. Ingen bra start det här. Redan nu kan jag konstatera att jag behöver justera mina förberedelser. Ingen cykling idag och inte heller i morgon. Ja, sedan har jag inga grejer heller. Inga ombyten alls faktiskt. Inte helt lyckat i den höga värme som finns här.

Jag hoppas att detta var den otur jag skulle ha på resan, att cyklarna kommer tillrätta och att resten går bra. På Nordiska var allt emot, hoppas inte på repris.

Söker mig nu mot hotellet som är en riktig budgetvariant. Vi får se om jag hittar en bra färdväg och om hotellet i alla fall är acceptabelt.

Återkommer.


2 kommentarer:

  1. Hej, roligt att följa dig i detta äventyr. Hoppas det löser sig med cyklar och allt./Morgan Nissan

    SvaraRadera

Min blogglista