söndag 20 augusti 2017

Sista förberedelserna gjorda, och nu bär det av

Igår var tanken att jag skulle göra mitt sista träningspass innan avfärden till Frankrike. Det blev dock så att jag fick tänka om.

Jag insåg att jag inte ens börjat packa, och det blev en hel del att fixa och trixa med innan allt var klart.

Då jag väl var klar var det störtregn ute. Jag kände inte för ett sådant upplägg och trainern var inte monterad. Alltså blev det vila igår.

Fokus istället på god mat, film och lite annat med familjen.

Idag gick jag, Katten och mor på motormuseets dag. Sonen var redan där med en kompis och far hade rensat garaget och var där och sålde lite olika grejer.

Mycket folk på plats, och framför allt väldigt många fina gamla bilar.

Efter ca två timmar var det dags för träningspasset jag skulle gjort igår.

Brännlandsrundan på 45 km, stod på programmet. Jag gick hårt i 4 partier och medelhårt övriga sträckan. Det kändes okej, men jag hade hoppats att benen svarat lite bättre. 

Ja, jag har i alla fall hållit mig till min träningsplan och jag har kunnat genomföra den träning jag planerat. Kommer inte toppformen, ja då får jag analysera varför och göra det bättre framöver. Denna gång har jag i alla fall gjort som jag tänkt, och det i sig är bra. På torsdag och söndag blir det skarpt läge på hur utfallet blivit.

Hemma igen packade jag ned cykeln och sedan var jag redo.



Efter lite middag är jag nu på väg.

Nu hoppas jag att jag har med allt, att cyklarna inte kommer bort på vägen till Frankrike och att cyklarna klarar sig oskadda. Ingen av punkterna, en självklarhet.

Inatt sover jag över på Arlanda och sedan flyger jag vidare väldigt tidigt i morgon bitti.

Två flygningar senare hoppas jag vara i Toulouse. Sedan har jag inte löst de ca 90 km som kvarstår av resan. Hoppas återkomma i morgon med en beskrivning om hur bra det löste sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar