lördag 2 februari 2013

På BETT i London

Resan hitills: Bett - Musikal - Linbana - Flodbåt - British museum - Ordinarie arbete kring det som händer på hemmaplan.

Igår var vår första arbetsdag här i London. Av olika anledningar fick en stor del av dagen ägnas åt viktiga arbetsfrågor som berör mitt ordinarie arbete, och därför blev det lite tid åt vad som ursprungligen planerats. På kvällen fick vi ett break och gick på musikalen Rock of Ages - vilken var riktigt riktigt bra!!

I dag har jag kunnat ägna tid åt vårt ordinarie program här i Londen. Det blev en hektisk dag med väckning 06.45 och därefter har dagen varit fylld fram till nu. Vi har ägnat dagen åt Bett-mässan med föreläsningar, utställningar mm. Bett är verkligen gigantiskt. Man måste vara där för att förstå....

Från Bett till hotellet tog vi oss lite oortodoxt genom att först åka linbana, därefter flodbåt på Themesen för att slutligen gå sista kilometrarna. Det var en mycket trevligare upplevelse än tunnelbanan. På kvällen har jag besökt British Museum, och slutligen har jag arbetat med olika dokument som ska presenteras på måndag.

Jag bjuder på några bilder från den gigantiska IKT-mässan Bett, från turen med linbanan, båtturen, British museum och slutligen från gårdagens Rock of Ages.

























3 kommentarer:

  1. Låter trevligt men intensivt. I varje fall bättre än att ligga i soffan med över 80 i vilopuls

    SvaraRadera
  2. Åh, British Museum - nu blir jag avundsjuk! Ja, på resten också förstås...

    SvaraRadera
  3. Ja, Jocke. Intensivt och trevligt. Och bättre än en vilopuls på 80. Det oroar dock att flera i sälskapet känner av förkylningar.

    Ja, Katten väldigt bra med museum, men också mycket annat. Du behöver inte vara avundsjuk - du har ju varit där.

    SvaraRadera