söndag 3 mars 2013

Äntligen!!!

Äntligen ett positivt besked. Äntligen på rätt väg. Äntligen.......

Ett träningspass utan förkylningskänning, det känns fantatstiskt. Det var i dag 33 dagar sedan sist, eller nästan fem veckor. Självklart var formen inte vad den borde, men nu finns det hopp.

Inte nog med ett riktigt trevligt träningspass, det förgylldes av en samtidig tv-sändningen av femmilen i skid VM. Johan Olsson gjorde ett fantastiskt lopp. Jag hade planerat att köra ett relativt kort pass med en inte allt för hög intensitet. Intensiteten blev inte heller så hög då jag inte har formen, men passet blev desto längre. Jag såg nämligen inget tillfälle ett ta paus från tv-sändningen för dusch mm. Det var så otroligt spännande och inspirerande att det bara var att trampa vidare. Det slutade med att mitt första riktiga cykelpass på länge varade nästan 2 timmar och 10 minuter. Kanske lite väl magstarkt efter ett så långt uppehåll!?

Ja, jag känner i alla fall att jag har en rejäl energibrist. Trots att jag nyss ätit ordentligt sitter jag nu här och känner mig helt urlakad. Men, en liten urlakning är alltid bra - bara inte förkylningen återkommer. Det är ju faktiskt skönt att få bli trött.

Jag hoppas verkligen att jag får chansen att genomföra 5 riktigt bra träningsveckor, och många fler tillfällen av riktigt trötthet så jag kommer väl förberedd inför resan till Mallorca.

Äntligen GULD och äntligen TRÄNING, en riktigt bra dag!

5 kommentarer:

  1. Grattis! Hoppas bar att du inte tog fi för mycket :)

    SvaraRadera
  2. Men vad är detta? Något fel på mig?? Jag skyller på tryckfelsnisse!! Haha :)

    SvaraRadera
  3. Låter som ett bra pass. Nu hinner du komma i toppform till Mallorca

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske ingen toppform, men förhoppningsvis så att du också blir trött.

      Radera