onsdag 10 april 2013

Kris!

Tajt om tid. Vad innebär nu detta? Inte känns det bra.

De senaste dagarna har jag inte haft möjlighet att träna då arbetet tagit all min tid såväl dag som kväll. I min omgivning har samtidigt förkylningarna på arbetet och andra ställen krupit allt närmare.
Melvin har också klagat på trötthet och ont i halsen i flera dagar.

I går började jag få känningar och vaknade många gånger i natt. I kväll skulle jag köra ett kort pass på cykeln för att inte helt tappa formen. Det gick inte alls. Pulsen skenade, benen protesterade, näsan rann och hostan kom. Jag avslutade efter 20 minuter utan att någon gång cyklat ordentligt. Ändå en snittpuls på ca 85% av maxpuls - katastrof.

Sitter nu i soffan med tydliga sjukdomssymptom, stor trötthet och samtidigt massor av arbete kvar inför morgondagens arbetsdag.
Vilopulsen ligger just nu på 72, hade jag varit fräsch hade den just nu legat på ca 45. Pulsen är alltså förhöjd med 60%!!

 I vanliga fall hade jag bara varit frustrerad, nu är det mer än så. Det känns som det är kris!?

Nu måste det ske någon typ av mirakel efter en natts sömn i annat fall har jag verkligen problem. Om 2,5 dygn åker vi till Mallorca för att cykla i 9 dagar, det kommer inte att gå om jag ska må så här. Vilket antiklimax det skulle vara att åka dit och inte få cykla.

Men, än finns förhoppningsvis hopp om bättring. Men just nu känner jag mig mest bedrövad....

1 kommentar:

  1. Även jag fick avbryta gårdagens pass på grund av skenande puls och protesterade ben. Kul...

    SvaraRadera