söndag 7 april 2013

Neddragningar och kontraster

Ja vad ska man säga. I dag när jag vaknade hade början till våren åter blivit vinter. År 2013 har vi alltså rationaliserat bort både vår, sommar och höst. Nog vet jag att det är tuffa tider, men inte trodde jag det skulle bli så drastiska neddragningar.


Nästa lördag åker vi till Mallorca, och man kan verkligen säga att det är kontraster både i livet och på olika delar av jorden. På Mallorca har man mer eller mindre rationaliserat bort vintern, vilket jag personligen tycker är bättre än upplägget här i norr. Här kommer några bilder på hur det såg ut i fjol.
I fyra års tid har racerpremiären här i Vännäs kunnat ske någon gång mellan den 10 och 14 april. Detta år kommer nog premiären lysa med sin frånvaro för lång tid framöver

Jag personligen hoppas dock att jag ändå får min premiär den 14 april, men efter Mallorcas kust. Egentligen är jag ju bortskämd, för inte ens det är min premiär då jag i januari hade 2 veckors riktigt bra cykling på Gran Canaria.

Idag har jag dock fått hålla tillgodo med min kära trainer. Det blev tredje dagen i rad med 15 sekundersintervaller med 15 sekunders distanstempo emellan. Jag körde som tidigare 8 intervaller, därefter 4 minuter i distanstempo och slutligen 8 intervaller till.

Nu bär det av till Umeå för att hämta Katten och därefter till mor för att äta lite våfflor.

Men nu säger jag bara - vik hädan snö, vik hädan.
 

1 kommentar: