tisdag 21 maj 2013

UPS – inget för den som har bråttom.

Det finns fraktbolag och så finns det fraktbolag. Jag har många gånger beställt varor via nätet. Generellt uppfattar jag DHL som mycket snabba och posten helt okej. Denna gång sker frakten av min nya cykel via UPS, de verkar ha lite förbättringsutrymme.

Min cykel paketerades och lämnades till speditören för en lång tid sedan. Från Tyskland till Stockholm/Järfälla tog det cirka ett dygn. Sedan började problemen. Fortfarande finns att läsa på UPS hemsida att min cykel finns i Järfälla. Där fanns den också för en dryg vecka sedan.

Jag undrar vad UPS betyder. Kan det vara Utan Punktlighetsspeditören? Mycket möjligt.

För att ytterligare prova mitt/vårt tålamod slutade internet att fungera i torsdags kväll. Fortfarande har vi inget internet. Frustrationen byggs upp för varje timme. Jag inser verkligen att jag använder internet på olika sätt till och från under hela dagarna. Hur gjorde vi innan internet? Jag har ingen aning. Av Kattens humör kring detta inser jag också att även hennes frustrationsnivå är hög.

I går morse kom så slutligen två olika bilar från något nätbolag som skulle försöka fixa internetuppkopplingen. De fanns i området hela dagen. Löste de problemet? Nej. Bilarna är på plats även idag, vi får se om det ger bättre lycka!? 

Så nu satt jag hemma på måndaskvällen efter en kväll i trädgården och skrev detta inlägg i word och hoppades på att få tillbaka internet för att då lägga in detta på bloggen. Så blev alltså inte fallet, så därför kommer inlägget först nu när jag hittat en annan uppkoppling mot omvärlden.

Ingen cykel och inget internet – men mycket arbete med självkontroll……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar