onsdag 23 oktober 2013

Cypern - Några funderingar

Reflektion 1: Det är riskfyllt att laga en slang. Bättre att byta. Den punktering jag fick igår visade sig bero på bristfällig lagning av uthyraren.

Reflektion 2: Vid hyra av cykel här på Cypern - kolla så slangen inte redan är lagad. Vid behov, byt. I annat fall, ta med 2 slangar om du ska på en längre tur.

Reflektion 3: vilken mat vi än prövar blir det toppbetyg. Vi har kört inhemskt, grekiskt, libanesiskt, grill och italienskt - allt till belåtenhet. Mat är bäst på Cypern och i Grekland.

Reflektion 4: Ska du cykla på Cypern och inte bara hålla dig efter kusten? Se till att ladda hem en bra app med karta. Utan den hade vi nog varit ute och seglat än mer.

Reflektion 5: Varför finns det inte att köpa Gyros i norra Sverige? Det som är så gott. Finns det ens någon annan stans i vårt avlånga land. Ingen annan som gillar Gyros? Förstår inte problemet. 

Reflektion 6: Jag blir lika överraskad varje gång någon hälsar när jag är ute med cykeln. Det sker från bilar, från personer som är på sin gård, eller ute på promenad. Här har vi i Sverige en del att jobba på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar