tisdag 1 april 2014

Norwegian - mer än fullpris o bristande service!

Då är vi på väg mot varmare breddgrader efter en övernattning i anslutning till Arlanda. Jag brukar aldrig ha problem att somna, men eftersom jag mest arbetat sista tiden och sovit lite kryddade jag natten med att ligga vaken ett antal timmar. Jag var med andra ord inte helt utvilad när klockan ringde 05.00.

Nu avgår flyget till Mallorca och om allt går som det ska landar vi där 11.20. Planen är att om allt flyter på åtminstone hinna en 3 timmars cykeltur i eftermiddag inkluderad backen i Randa. Vi får se hur det går med det.

Som en passus kan nämnas att när jag diskuterade med Norwegian i lördags kring bagage och medhavda cyklar erkände de att de begått flera fel. Det ledde fram till att de minskade kostnaden för bagage inklusive cyklar till 1400 kronor. De behövde dock mitt bankkort för att först debitera hela kostnaden och sedan dra av med summan som vi inte skulle betala. Man var alltså tvungen att göra så för att det skulle bli rätt.

Under lördagen började dragningarna från mitt konto, vilket fortsatte på söndag. På söndag kväll hade 9 dragningar gjorts motsvarande 4.800 kronor. Ungefär 2.000 över fullpris och 3.400 mer än vad jag skulle betala.

Detta ledde till nya kontakter med Norwegian. De hävdade först att inget var fel, och när jag insisterade, sa de att vi återkommer om en stund. Den stunden har varit snart ett dygn, och ännu ingen kontakt. Vi kan säga att Norwegian har lite förbättringsutrymme.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar