måndag 6 oktober 2014

Att försvinna för en stund

I det kaos vi varit och är i har både jag och Katten känt att vi behöver komma bort en stund, och att ge tid för egen reflektion.

Katten är först ut och i fredags åkte hon till Stockholm för att dagen efter åka till Kroatien för att delta på en löparresa med Cro-Running under perioden 4-11 oktober.

Så här står det på deras hemsida:
Det här är en träningsresa för dig som vill kombinera sol och bad med god träning, gemenskap och roliga utflykter. Stort fokus är på personlig coachning, gemenskap och löparglädje. Efter en träningsvecka i Kroatien kommer du att ha lärt dig mer om träningslära, löpteknik, yoga, intervaller samt fått många nya vänner och härliga minnen


Katten skrev i går till mig att de bor i ett fint hotell med havsutsikt. Vattnet är grönt och väldigt salt. Badar gör de varje dag. Dagarna fylls med yoga, löpteknik, enskilda samtal med coacherna, intervaller och samvaro.
Här kör de yoga vid havet

Jag unnar verkligen Katten detta och jag är så glad att hon verkar trivas, att det är givande, att hon får lugn och allmänt får känna lite glädje.

Ser glada ut inför intervaller
Sirap har åkt på semester till morfar och mormor medan jag och Melvin håller ställningarna här hemma.

Fin utsikt gånger två


Lite teknikträning

6 kommentarer:

 1. Tänker på er 💕 // Camilla w

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ha en fantastisk vecka och jag önskar dig glädje.

   Radera
 3. Så bra att hon verkar trivas och tycka det är roligt :) Det behöver hon och är väl värd. Sedan är det ju din tur <3 Det är verkligen bra och viktigt att ni unnar varandra att göra saker!
  I morgon ska vi hämta Sirap så då har du nära till hands att umgås med honom! Hihi :D
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen bra att Katten har det bra och kan tänka på annat för en stund. Ja, jag behöver också ett avbrott här framöver. Ja, det var ju tur. Jag lär nog besöka honom varje dag......

   Radera