onsdag 14 mars 2018

Ett kalas för Tova som skulle fyllt 17 år, och några intervaller

Idag för 17 år var en riktigt lycklig dag och det kändes som livet lekte. Jag och Katten bodde nere i Hofors (mellan Falun och Gävle), och vi hade just fått vårt första barn. Tova fanns sedan med oss i lite mer än 13 år innan hon blev vårt änglabarn.

Vi kämpade tillsammans med Tova under många år av hopp, förtvivlan, sjukhusbesök och tillfällen där det var nära att hon lämnade oss. Till slut orkade inte Tova mer och jag, Katten och Melvin blev ensamma kvar.
Tova och Melvin var så kärleksfulla mot varandra.

Därefter har livet inte varit som förut och saknad, sorg och nedstämdhet har fått mycket plats. Självklart har även glädje och kärlek funnits. Det gör fortfarande ont, men vi jobbar på att kunna minnas de fina stunderna och vara tacksamma för den tid vi fick tillsammans med Tova.

Idag har vi haft ett litet födelsedagskalas för Tova där vi hade besök och Melvin hade bakat. Det kändes fint och bra. Under dagen var Melvin och Katten hos Tova vid graven. Jag kunde tyvärr inte följa med då jag var på arbetet.

Så här på kvällskvisten har jag också tränat lite.

Har som fastnat i 30-30 intervaller, då det känns som de ger bra och för mig är lätta att motivera sig för. Samtidigt ger de ju olika effekter beroende på hur många du kör, hur många block, hur lång vila du har mellan blocken och hur hårt det går under 30-30.

Idag 5 block med 5 intervaller i varje. Målbilden idag var kring 450 watt respektive 250 watt. Lugn cykling mellan blocken.

Det rullade på bra och det blev då 5 ggr 4,5 minuter med ett snitt mellan 355 och 364 watt på dessa. Det kändes lagom tufft. Pulsen blev högre för varje block och samtidigt var det inte slutsålt efter de fem blocken, så jag blir nog inte allt för sliten. Det är bra, så kan jag rulla på med kvalité även i morgon.

Ja, nu sitter jag i soffan. Ska fika lite och tänka på världens bästa Tova.

Vi hörs snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar