måndag 14 april 2014

Gran Canaria 2015 - Resa bokad

Så var det det klart med den årliga resan till Gran Canaria. Vi åker den 31 januari och kommer hem den 13 februari 2015.

Denna gång blir det ett annorlunda och trevligt inslag. Pappa Lennart med fru bjuder med oss på resan för att fira hans 70-årsdag. Det innebär att vår familj och mina systrars familjer kommer att åka med. Dessutom kommer Lennarts syster och man med barn att vara med. Vi blir alltså fem familjer och 16 resande varav 5 barn från 9 år och nedåt. Jag är övertygad om att detta blir en rolig och bra resa.
En vy från resan i januari 2014
Förutom en massa trevlig släkttid räknar jag med att det kommer att gå att trycka in ganska så mycket cykling på fina vägar på GC. I år var jag på plats en vecka. Jag borde kunna trycka in minst lika mycket träningstid, men fördelat på två veckor. Det här blir bra.

För övrigt beslutade vi vid gårdagens årsmöte i Vännäs CK att även 2015 verka för en gemensam resa till Mallorca 2015. Bortser man från min krasch sista dagen var årets resa mycket lyckad både enligt mig och vad jag förstår övriga resande.

1 kommentar: