lördag 20 februari 2016

Lite av varje en kväll som denna

Efter en lugn förmiddag och ett besök hos mor och far var det dags för lite träning.

Efter gårdagens hårdkörning var det ett lättare pass på programmet. Två timmar med 45 minuter kring 140 i puls och 265 watt och 75 minuter kring 125 i puls. Inte mycket mer att skriva än att benen kändes helt okej.

Efter träningen åt vi lite tacos (kvar sedan igår). Själv åt jag halva min "ranson" och sparade resten till lite senare.

Nu var det dags för lite sällskapsspel. Jag tog kaffe och min nymixade fruktcoctail. Hallon, jordgubbar, björnbär, blåbär och lingon mixade med lite proteinpulver. Inget mer. Gott. Särskilt då jag kombinerade detta med kvarg och min hemgjorda granola vilken om jag får säga det själva är förföriskt god. Godare än köpt och nyttigare. Inte helt fel.



Det var alltså dags för monopol. Ett riktigt roligt och klassiskt spel. Men också ett evighetsspel, så när vi spelat nästan två timmar fick vi avsluta utan att ha utsett en vinnare.


För nu var det ju dags för Melodifestivalen. Sonen fick en bra kväll och enligt honom vann rätt låtar. Jag och Katten hade gärna bytt ut någon av vinnarna mot låtarna som hamnade i andra chansen. Men det är nog som i sport, de som är mest kända får vissa fördelar.

Som vanligt sopade ungdomarna banan med de äldre. Det är tufft att veta då man bara är en gammal wannabe cyklist. Men kanske går det i bland att övervinna åldersproblemen?

Nu undrar ni - hur gick det med tacosen du inte åt till middagen?! Ingen fara. Här kommer det. De åt jag upp medan jag tittade på melodifestivalen och sonen knaprade chips. 

Ja, jag förstår att några av er är less. Men gå då in och gilla så kanske jag snart slutar med denna fantastiska slutkläm.....

Gå gärna in och gilla min nya sida, om du på ett lätt sätt vill följa det jag skriver om cykel och livet.  https://www.facebook.com/tomasastrom.cykelochlivet/?fref=ts

Så är du intresserad av vad jag skriver kring cykel, träning, träningslära, kost, och livet för en idrottande familjefar - gilla då min sida.

Dela gärna detta inlägg och/eller bjud in andra att gilla min sida (görs via min sida), om du tror att de kan vara intresserade av det jag skriver..

Under en övergångsperiod kommer jag i mina inlägg ha en länk till min nystartade sida, för att säkerställa att jag når alla er som vill följa mig i min träning, mitt tävlande och i mitt liv.

Jag kommer inom kort lägga om mitt upplägg för hur jag sprider blogginläggen, och vill du då hänga med - Gilla.

För er som redan gillat sidan eller inte tänker göra det, är det bara att välja att inte läsa slutklämmen på bloggen under ett tag framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar