fredag 28 april 2017

Att sova i bilen?!

Resan ned till Märsta gick bra. Även incheckningen. I alla fall till en början.

Efter incheckning åkte jag iväg och rekade banan med bilen. Sedan blev det lugn cykling på de partier som kändes viktigast att kolla upp. Efter 20 km cykling packades allt in i bilen igen.

Jag ser då att jag fått ett sms från boendet. De har fått veta från hotels.com att jag avbokat idag och inte hade något boende. Muntert!

Jag åkte tillbaka för att reda ut det hela. Det vore ju väldigt underligt om jag åker 60 mil till ett boende och samma dag avbokar. 

Visst hade jag en avbokad bokning, men den var på två nätter och en helt annan bokning. När Hofvettempot blev inställt avbokades den och en helt ny bokning gjordes.

Efter en lång stund och många diskussioner accepterades det att jag gjort två helt separata bokningar och att jag inte avbokat den senaste. Hotels.com var inte helt flexibla idag, men jag slapp i alla fall en natt i bilen.

För övrigt kändes inte benen helt rappa idag, men jag hoppas att lite vila och stretching ska få de på banan innan 13.40 i morgon. Ska hur som helst bli trevligt att även denna helg träffa många trevliga och dedikerade cyklister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar