torsdag 6 december 2018

En sons födelsedag, en dotters död och en vän som är döende

Förutom att det är mycket spännande och utmanande som händer på arbetet nu här under hösten/vintern är den privata situationen ansträngd för oss alla i familjen.

Det har därför inte funnits tid och kraft att skriva kring om mitt test kring de mest effektiva intervallerna och hur det gått till. Men jag lovar det dyker snart upp. Jag har börjat, men är inte klar.

Träningen har jag dock orkat hålla i även om det då blivit mindre träningstid, men med bra kvalité. Jag har helt enkelt lagt mitt experiment med intervaller i en tid när ork och tid inte finns för mängdträning. 

På söndag fyller Melvin år och tänk vad tiden går fort. Han fyller tonåring!

För varje dag har han också blivit allt mer lik sin syster Tova som dog 2014 vilket alltid kommer att tynga mitt hjärta och ge en smärta i mitt bröst. Tova var 13 år då hon dog, och kanske är det därför jag och Katten just nu tänker extra mycket på Tova i och med att sonen nu blir lika gammal. Eller så beror det främst på att vi allt mer ser Tova i Melvin.

Att samtidigt en av våra bästa vänner är döende känns också väldigt tufft. Ida är bara 39 år och har man och två barn varav det ena går i Melvins klass. Så fruktansvärt orättvist och smärtsamt för hela deras familj att drabbas.
Ida och Katten på Vännästrampet 2013
En till bild från Vännästrampet 2013
Många av er har säkert följt Idas kamp då hon varit mycket i media och sett att hon är en enastående kvinna som alltid ser möjligheter och som aldrig gett upp. Våra tankar finns hos Ida och hennes fina familj och vi är så ledsna.

Vännästrampet 2015

Vännäs halvmara 2015
I kväll har jag fortsatt mitt experiment, så det har som vanligt stått fyror på programmet. Kanske kommer första inlägget i morgon kring detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar