söndag 9 mars 2014

Grymt planerad?!

Ja inte vet jag inte om det är så. Men jag hoppas.

Det är ju nämligen så att jag haft riktigt bra träning ända sedan den 26 december. Allt har flutit på perfekt. Inga skador, sjukdomar eller annat som hindrat.

Sedan länge hade vi planerat en semestertripp till Stockholm där vi fortfarande är. Den skulle innebära fem dagars träningsuppehåll. Det i sig är inget stort problem om allt flyter på här framöver. Men det vanliga är ju att sedan kommer skadekänningar och sjukdomar, och vips har det försvunnit en massa träning.

Nu såg jag till att få ont i vaden i samband med sista träningen innan avresan i torsdags. Fredag kväll började jag känna av en förkylning och nu har jag haft ett drygt dygn med frossa, ont i bihålorna, ont i huvudet, trötthet i kroppen och hög puls. Med hjälp av ipren och alvedon har jag dock ändå kunnat hänga med på våra aktiviteter - måendet är dock inte på topp.

I den bästa av världar har jag nu i samband med resan gjort bort skador och sjukdomar och det är bara att köra på?! Hur som helst hade jag inte kunnat träna även om jag varit hemma.

Är detta att vara grymt planerad i det undermedvetna? Jag hoppas det.

För övrigt har vi det fortsatt bra här i södern. Vi har varit hos syster med familj från fredag kväll till mitt på dagen idag. Vi har haft det riktigt mysigt i det fina vädret och kryddat det med besök i Fjärilshuset och en gemensam melodifestival.

En rolig grej med Fjärilshuset var att de hade rovfiskar, pirajor, hajar, karpar, giftgrodor och kackerlackor. Det enda sonen var rädd för var fjärilarna!

Idag efter att lämnat kusinerna och vi checkat in på hotell var det dags för nästa aktivitet för Melvin (ja vi fick också vara med). Det blev Film - Sune. Han var riktigt nöjd. Sedan lite kinamat och alldeles nyss tillbaka på hotellet.

Trots sjukdomar och annat - vi har det riktigt bra. Framför allt Melvin som gillar allt, är på topphumör och det lyser i blicken. Till och med T-banan är hur skoj som helst.4 kommentarer:

 1. Ja Melvin ser rätt nöjd ut på översta bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart. Så har han sett ut större delen av tiden sedan i torsdags!

   Radera
 2. Jag hoppas verkligen du blir fri både skada och förkylning. Vore ju synd att sumpa din grymt fina vinterträning med ett längre avbräck. Jag vet hur det känns, inte kul...
  Kvalitetstid med familjen är inte fy skam dock! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För stunden väljer jag att tro att jag tajmat allt perfekt och att jag kan träna redan på tisdag. Vi får se om det blir så eller om frustrationen ska dyka fram.

   Ja, kvalitetstid med familjen är inte fel.

   Radera