lördag 16 juli 2016

Tråkigt att vara ensam, och svåra beslut

Idag blev det en heldag i Umeå med en mängd ärenden. Bland annat lite service av tempohoj och tre hjul.

I morgon sätter jag och bror banan för söndagens Vännästrampet. Nu hoppas vi på fint väder och många deltagare. Sedan önskar jag att söndagens urladdning ska vara ett bra steg för form till SM och Nordiska. Två helger som närmar sig med stormsteg.
Från Vännästrampet 2015
Redan på onsdag åker vi söderut för att kombinera cykeltävlingarna med semester.

Min plan är att köra både linjen och tempot på Nordiska. På SM är planen att vara med på tempot. Vad gäller linjen velar jag fortfarande, då den av någon dum anledning ligger före tempot och kanske riskerar att göra mig onödigt seg till tempot. Är kroppen och cykeln hel är ju chansen större till en bra placering i tempo, då enda? sättet att komma riktigt långt upp i linjeloppet är en utbrytning med en lagom stor grupp med åkstarka cyklister. Å andra sidan kanske det skulle bli just så på SM? Sedan känns det förstås underligt att åka så långt som till Halmstad för att medvetet hoppa ett lopp jag kan delta i. Ja, vi får se hur jag gör. Senast tisdag ska jag ha anmält mig.

Fredag på SM-helgen är det linjelopp, lördag tempo och på söndagen partempo. Hade varit riktigt roligt att också köra lagtempo, och då hade det varit lättare att hoppa linjeloppet. Nu är det tyvärr så att det är ingen i klubben förutom jag som för närvarande trampar tempo på denna nivå. Om det finns någon laddad tempcyklist som önskar en tempokompis, om inte annat för nästa år föreslår jag Vännäs CK som klubb. Jag ska också försöka övertala några i klubben, men det är inte lätt.

5 kommentarer:

  1. Men ett helt knä nästa år så kanske

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen trist Tomas för partempot är minst lika häftigt som det individuella. Hoppas att du och Jocke får till det nästa år.
    Inget lätt beslut det kan jag förstå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag hoppas på deltagande nästa år.

      Verkligen inte lätt.

      Radera